152 rezultat pentru "Toate categoriile"

Oana Cuptor
5.00/5.00 Agenții de turism

Oana Cuptor a scris o recenzie despre BalneoMedica

"Recomand BalneoMedica"

Cele mai bune oferte, profesionalism si dedicatie!

Rosca Ioan
5.00/5.00 Centre Medicale Private

Rosca Ioan a scris o recenzie despre Spectrum Clinique

"Profesionalism!"

Doctori de calitate , servicii ireprosabile .Recomand cu caldura .

Adina Balanescu
5.00/5.00 Agenții de turism

Adina Balanescu a scris o recenzie despre BalneoMedica

"Super Balneo, super consultanti!"

Cele mai bune oferte balneare din RO, in plus, s-au dat peste cap sa ma ajute cu o reprogramare!

Robert
5.00/5.00 Restaurante

Robert a scris o recenzie despre TrickSHOT

"Sunt niste persoane care lucreaza cu multa pasiune si seriozitate "

Mancare foarte, foarte buna, atmosfera autentica si frumoasa, servire placuta. ... Este prima recenzie pe care o scriu pt un restaurant din Romania.

Petrișor Eugen
5.00/5.00 Școli Auto

Petrișor Eugen a scris o recenzie despre Scoala Auto Vlad

"Profesionalism !"

Admis din prima. Multumesc AutoVlad pentru increderea si sprijinul acordat, instructori calmi si rabdatori ! Masini noi in stare impecabila ! Recomand cu incredere sa apelati, nu veti regreta !

Ana Maria
5.00/5.00 Școli Auto

Ana Maria a scris o recenzie despre Scoala Auto Vlad

"Profesionalism"

În primul rând vreau să admit faptul că în cadrul scolii am dobândit multe cunoștințe și încredere. Recunosc că în cadrul acesteia am întâlnit o echipă profesionista și dedicata. Mulțumesc frumos! Recomand cu căldură!

Marinescu Bogdan
5.00/5.00 Stomatologi

Marinescu Bogdan a scris o recenzie despre Dental Progress

"Best money ever spent!"

Dupa trei ani de la interventie,pot spune ca fatetarea dintilor este mai mult decat o simpla interventie estetica,posibilitatea afisarii unui zambet frumos avand un efect psihologic extraordinar asupra mea. O echipa de profesionisti,careia ii multumesc ca m-a invatat sa zambesc!

Losaine Anne
5.00/5.00 Stomatologi

Losaine Anne a scris o recenzie despre Evolution Dent

"EVOLUTION DENT -recomand"

Am găsit la evolution dent personal foarte amabil și pregătit, au răspunsuri la toate întrebările și fac lucru în echipa foarte bun. Am fost un caz complicat, nimic de reproșat, am finalizat cu bine tratamentul și lucrările.

Mereuta Georgiana
5.00/5.00 Frumusețe

Mereuta Georgiana a scris o recenzie despre BIOTIFUL

"It’s great to be BIOTIFUL "

BIOTIFUL este mult mai mult decât un salon de înfrumusețare. Este o abordare holistica a frumuseții feminine ❤️ Când spun Biotiful, automat in vin in minte 2 femei superbe, puternice, ispirationale (Angelina și Elena) Sper ca pasiunea lor pentru o frumusețe non toxica sa ajunga in atenția cât mai multor femei , care se iubesc, se respecta și își doresc servicii cu adevărat profesionale, la costuri absolut rezonabile. Mulțumesc Elenei, care întotdeauna acorda aceeași pasiune și interes frumuseții parului dar și sănătății acestuia! Recomand Biotiful tuturor femeilor ce își doresc frumusețe pe termen lung. Căci despre asta este vorba când beneficiem de produse de calitate, non toxice ❤️

Alex S
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Alex S a scris o recenzie despre Eugene Estate

"Una dintre cele mai bune agentii imobiliare din Bucuresti"

Am lucrat cu aceasta agentie si o recomand tuturor celor ce sunt interesati de cumpararea sau vanzarea imobilelor in Bucuresti. Tranzactii imobiliare sigure si de succes.

Selena Lazar
5.00/5.00 Clinici Veterinare

Selena Lazar a scris o recenzie despre Mobile Vet

"Părerea mea despre MobileVet"

Mulțumim întregii echipe MobileVet , de la primul asistent pana la ultimul și minunățiilor domni doctori , cățelușa mea in vârsta de 7 ani a ajuns in clinica MobileVet Vitan apatică și fără pofta de mâncarea ,i sa descoperit babesioza ,doamna doctora din clinica ia făcut analize amănunțite iar ficatul catelusei noastre nu permitea sa i se administreze antidotul așa ca ne a oferit un antibiotic extrem de bun pe care l am urmat de la o zi la alta îndeaproape timp de 30 de zile ,lucrurile de la o zi la alta evoluau in bine ,însă in ziua in care am ajuns cu babesioza,ne a îndrumat și către ai face o ecografie abdominala observând și o lactație falsă ,am ajuns tot la clinica MobileVet pentru ecografie însa in cea de pe Colentina deoarece am ajuns in ziua de sâmbătă iar doamna doctora care efectua ecografiile nu era ,la fel medici Devotați și angajați de nota 10 ,la ecografia abdominala i sa descoperit o formațiune pe splina ,doamna doctor de acolo îndrumând ne către ai face o splenectomie după ce vom trece de faza cu babesioza . După 30 de zile de la terminarea antibioticului ne am întors la clinica pentru analize ,babesioza era tratată așa ca am continuat cu splina și castrarea catelusei ,domnul doctor Vasiloiu ia efectuat catelusei mele 3 operați in același timp ,scoaterea splinei ,castrarea și hernia ombilicala pe care o avea de la naștere ,toate au fost făcute impecabil din a doua zi după operație cățelușa mea era deja foarte vesela ,mânca și se comporta aproape normal ,bineînțeles urmând îndeaproape îndrumările domnului doctor Vasiloiu și a doamnei doctor Mădălina ! Pot spune câteva cuvinte și despre comportamentul acestora fata de noi stăpânii animalului ,impecabil am fost sunați după fiecare analiza făcută si anuntați despre starea cățelului nostru , domnul doctor Vasiloiu ne a sunat imediat după terminarea operației și ne a asigurat ca operația a decurs perfect normal și ca animălutul nostru este bine ! Va mulțumim pentru tot devotamentul de care dați dovada și pentru toată iubirea pe care o aveți și o oferiți animalelor ,se vede prin tot ceea ce faceți ca sunteți adevărați profesioniști și ca iubiți animalele ! Toată încredere și respectul pentru toată echipa MobileVet ! Va mulțumim !! Cea mai buna Clinica Veterinara din Bucureti ! Recomand !

Cosmin Trotea
5.00/5.00 Centre de reabilitare

Cosmin Trotea a scris o recenzie despre Clinica Arterra Rehab

Un centru de recuperare așa cum trebuie el să fie! Cu aparatură nouă si modernă, cu o sala mereu curată si dezinfectată, cu oameni mereu pozitivi!! Felicitări Sebi, Oana și Bianca pentru tot ceea ce faceți pentru pacienții voștri, inclusiv pentru mine !!! Recomand cu drag.

Stela Reghis
5.00/5.00 Centre de reabilitare

Stela Reghis a scris o recenzie despre Clinica Arterra Rehab

Sunt foarte multumita de serviciile oferite, de experienta si competenta fizio-kinetoterapeutului Sebastian Miron din cadrul clinicii ArTerra, o locatie deosebita si curata. Eu am inceput un program de recuperare pentru coloana lombara, in urma exercitiilor indicate de Sebastian pe care le-am efectuat si acasa ma pot declara multumita deoarece inca de la a 3-a sedinta durerea si presiunea de la nivelul spatelui s-au diminuat considerabil. Sunt bucuroasa ca am luat aceasta decizie care m-a ajutat in prezent si dupa in caz de nevoie. Recomand cu incredere fizio-kinetoterapia efectuata la indicatia unui kinetoterapeut specializat. Multumesc Sebastian Miron

Andrei Păun
5.00/5.00 Școli Auto

Andrei Păun a scris o recenzie despre Scoala Auto Vlad

"Profesionism si răbdare!"

Va mulțumesc pentru susținerea acordata în promovarea examenului auto de dobandire a permisului auto B1! Oameni foarte implicați și care vor face tot posibilul în a te ajuta. Recomand cu mare placere!

Marius Stelea
5.00/5.00 Parcuri de distracții

Marius Stelea a scris o recenzie despre Gecko Parc - Parc de Aventura Cluj - Adventure Park Cluj

Felicitări!O oaza de relaxare și de reîncărcare a

Intrare