Magic 5


Ne dedicam 150% productiei de website-uri. Am reusit intr-un interval foarte scurt de timp sa generam un portofoliu impresionant atat prin volum cat si prin calitatea website-urilor livrate de noi. Daca esti in cautare de un raport optim intre pret/calitate/timp de livrare, pe noi ne cautai. Website-uri magice construite cu pasiune! #magic5 Proiecte livrate de noi: http://avantgrapho.ro/ http://www.labelprint.ro/ http://restaurantorizontploiesti.ro/ http://dianagerman.ro/


Informatii suplimentare

Contact

Bvd. Independentei nr. 23 Bis
Ploiesti
Ploiești 100028
Romania

Cladirea de birouri de langa Vigo Grand Hotel. Zona Conpet.

Indicatii de orientare

Program

Flexibil

Caracteristici

  • Ne asumam fiecare site pe care il dezvoltam. Nu ne ocupam de "instalari de teme de WordPress" ci punem umarul la treaba si customizam cam tot ceea ce este de customizat astfel incat proiectele livrate de noi sunt unice si iesite din tipar.

Recenzii

3 recenzii
Liviu Stanciu
Ploiesti
Colaborare

Cu adevărat magicieni. Implicare totala în proiect, sfaturi foarte utile pe toată durata desfășurării proiectului și nu numai. Felicitări Magic 5.

June 2018

A fost utila recenzia?

0
Aurelian Popoviciu
Bucuresti
Web design de 5 stele

Cei de la.Magic 5 sunt unii dintre cei mai profesioniști oameni pe care i-am cunoscut. Mi-au livrat înainte de termen un website care a depășit toate așteptările pe care le-aș fi avut. Recomand.

June 2018

A fost utila recenzia?

0
Razvan Lungu
Bucuresti
www.LabelPrint.ro

Magicienii de la Magic 5 au construit (probabil) cel mai frumos website de pe nisa producatorilor de etichete din Romania. Sunt foarte atenti la detalii, eficienti si inovativi. Recomand super echipa de magicieni. Razvan Lungu CEO Label Print SRL http://www.labelprint.ro si http://www.etichel.labelprint.ro

June 2017

A fost utila recenzia?

0
Reclama