Croitoria Picasso


Croitoria Picasso va pune la dispozitie toate serviciile de croitorie pe comanda pentru a-ti realiza garderoba la care visezi. Fiecare cusatura este trasa manual de aceleasi maini iscusite care cu ani in urma lucrau in casele de moda, dar care acum au alaturi o echipa tanara, cu studii in design vestimentar, ce le tin la curent cu noile trenduri. De asemenea, va punem la dispozitie una din cele mai mari colectii de tesaturi, alese cu atentie din intreaga lume. Fie ca vrei o rochie cu pene de strut, o salopeta din dantela fina, un halat pretios din matase naturala, sau fusta cloche pe care ai vazut-o in filmul de aseara, vom avea grija sa o realizam asa cum ti-o doresti, acordand atentie maxima fiecarui detaliu. Daca vrei sa iti modifici hainele sau ai de facut un retus rapid, Croitoria Picasso iti sta la dispozitie! Unele modificari se fac pe loc, timp in care te servim cu o cafea la noi pe terasa, altele dureaza ceva mai mult, dar echipa noastra are grija sa fii mereu multumita!


Informatii suplimentare

Contact

Bd Pache Protopopescu, nr 117, Sector 2, Bucuresti
Bucuresti 021411
Romania

Atelierul de croitorie este situat la etajul 2 al magazinului Picasso - tesaturi si accesorii

Program

Lun-Vin 10:00 - 18:00 Sam 10:00 - 14:00 Dum Inchis

Caracteristici

  • Servicii de croitorie pe comanda
  • Consiliere design vestimentar
  • Rochii de eveniment pe comanda
  • Rochii de bal pe comanda
  • Restilizare haine
  • Retusuri rapide
  • Tesaturi si accesorii

Recenzii

3 recenzii
Rizescu
Bucuresti
Bucuresti

Mi-am modificat un costum la ei si am fost foarte multumit. Atmosfera placuta, personal amabil si servicii rapide. Voi reveni.

March 2018

A fost utila recenzia?

0
Maria
Bucuresti
Ok

Din pacate am avut parte de o croitoreasa care avea probleme cu timpul si prima ridicare nu a avut loc. Dupa aceea rochia a fost preluata de un alt croitor care a facut o traba excelenta in cateva zile. Materialele sunt foarte frumoase si rochia a iesit cum speram.

May 2018

A fost utila recenzia?

0
Dezamăgitor pana in ridicol!

Am dus la ei o vesta si aveau de făcut 2 cusături, stânga - dreapta la distante egale fata de o eticheta centrală. Pare incredibil, dar ei au reușit sa greșească distantele si sa coasa aiurea! Cea mai mare prostie pe care am văzut-o vreodată, sa nu fii in stare sa măsori, chiar si din ochi, un om normal tot ar fi făcut mai bine. Au mai fost si alte inconveniente, in orice caz, nu recomand absolut deloc. Cel mai slab atelier de croitorie la care am fost vreodată.

September 2016

A fost utila recenzia?

3
Reclama