Lava and Cuce


Lava & Cuce este un nou lant de magazine care ofera servicii de: •Curatatorie uscata si calcat de camasi; •Croitorie si modificari pe loc ( tivit, inlocuiri de fermoare, reparatii, etc); •Spalatorie rapida si curatatorie uscata, pentru orice imprejurare

Contact

Bd. Tudor Vladimirescu, Iulius Mall
Iași
Romania

Indicatii de orientare

Reprezinti aceasta firma?

Program

L-S: 10:00 – 22:00

Recenzii

2 recenzii
Ana-Maria
Iasi
Angry!!!

Nu recomand!!! Personalul prost pregătit : -nu stiu sa salute clienții; -nu au o atitudine plăcută față de clienti; -am asteptat la rând sa mi se aducă hainele, iar în momentul în care le a adus dna respectivă le a așezat pe un suport, nu m a anuntat, a trebuit să mi dau eu seama ca acelea sunt hainele mele și să le iau de acolo. La fel , nu m a salutat în final, a fost aproape chiar deranjata ca nu le am luat de acolo și cu o atitudine foarte sfidătoare mi a mai aruncat si cateva priviri "placute". Prost prost prost! Păcat de locație , alte așteptări as avea de la cei ce închiriază spații în Iulius Mall .

December 2018

A fost utila recenzia?

0
Mirela
Iasi
Lava & Cuce - nu recomand - am luat hainele distruse

Nu recomand. Mi-au returnat pardesiul cu toti nasturii in buzunar, pe motiv ca se topesc in timpul spalarii (?!?! asa ceva nu am mai auzit si nu era prima data cand am dus la spalat pardesiul). Mai bine de jumatate din nasturi au fost pur si simplu smulsi cu tot cu material si a ramas in loc o gaura. Personalul, de o nesimtire iesita din comun, atunci cand am cerut detalii. Mi-as fi dorit sa pot pune si pozele aici.

May 2018

A fost utila recenzia?

0
Reclama