DPD Craiova


Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de coletarie standard si express, DPD opereaza zilnic în numele a mii de clienti multumiti de serviciile sale. Suntem parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier - si totodata, experti pe piata locala de curierat. Ceea ce ne dorim este sa fim cat mai aproape de clientii nostri interni si externi, sa cream legaturi si sa pastram parteneriate de lunga durata, adaugand valoare fiecarei activitati.

Contact

Calea Severinului, nr. 46 C
Craiova
Romania

Indicatii de orientare

Reprezinti aceasta firma?

Recenzii

2 recenzii
nu conteaza
craiova
tehnica de livrare

buna ziua tuturor ... am observat de-a lungul timpului o tehnica dezvoltata de curierii dpd prin craiova, de-a evita predarea coletului la usa. te suna ca ajunge imediat, sa cobori repede in fata blocului si-nchide imediat telefonul. as vrea sa stiu precis daca asta e practica curenta a companiei sau doar o jonglerie a curierilor. cu stima.

May 2019

A fost utila recenzia?

0
Viviana Cicea
Craiova Dolj
!!

Operatorul de zona suna .I-l suni in 5 min. deoarece nu ai putut raspunde si spune:"nu a ti raspuns,am plecat nai departe".I i spui ca are un interval orar destul de mare si intrebi care este procedura si ti inchide tel .Asa se procedeaza la DPD?

August 2019

A fost utila recenzia?

0

2 recenziiShare

Reclama