DPD Constanta


Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de coletarie standard si express, DPD opereaza zilnic în numele a mii de clienti multumiti de serviciile sale. Suntem parte a retelei internationale DPDgroup - lider european in curieratul rutier - si totodata, experti pe piata locala de curierat. Ceea ce ne dorim este sa fim cat mai aproape de clientii nostri interni si externi, sa cream legaturi si sa pastram parteneriate de lunga durata, adaugand valoare fiecarei activitati.

Contact

Str. Interioara, nr. 3
Constanța
Romania

Indicatii de orientare

Reprezinti aceasta firma?

Recenzii

7 recenzii
loredana
constanta
dezamagire

foarte dezamagita sunt de aceasta"firma". total neprofesionisti, nu se da sms sau tel inainte de livrare, lasa coletul la cine apuca (vecini,colegi de birou) si acum, luna aceasta mi au si blocat un colet nu inteleg de ce. desi primesc lunar aceste colete, din pacate livrabile doar cu dpd. stiu ca aceasta recenzie nu ajuta pe nimeni cu nimic, insa unii macar poate au posibilitatea de a-si alege curierul...

November 2019

A fost utila recenzia?

0
Andreea
Constanta
Totală lipsă de profesionalism

Aceşti oameni îşi bat joc de clienţi şi îi tratează cu un dispreţ rar întâlnit. Nici până în ziua de azi nu am primit un colet comandat acum două săptămâni care se pare că a ajuns în depozitul din Constanţa miercurea trecută. Curierul te sună o singură dată să îţi spună că ajunge la tine acasă în 10 minute (asta în condiţiile în care nu primeşti niciun mesaj în ziua respectivă cu numărul la care îl poţi contacta pe curier ca să stabiliţi o oră la care te poate găsi). Este logic că oamenii mai au şi munca şi nu pot fi acasă 24/7. Da, s-a nimerit ca nimeni să nu fie acasă. Dar a fost dispus să vină în altă zi? Nu. A mai sunat? Nu. A mai răspuns la numărul de pe care m-a sunat? Da, într-un final şi într-un mod foarte obraznic. A spus că el a fost sâmbătă pe traseul pe care e şi adresa mea şi acum nu e treaba lui şi să sun la sediu să mă interesez dacă îmi mai aduce cineva comanda. Site-urile ar trebui să renunţe la contractele pe care le au cu această firmă deoarece riscă să îşi piardă clienţii. Eu una voi evita orice site care foloseşte serviciile DPD.

July 2018

A fost utila recenzia?

0
Alina
Constanta
Extrem de nemultumitor!

Comenzi online fac de multa vreme. Nu am avut probleme cu nicio firma pana la DPD. Te suna, nu esti acasa siii PA COLET. Nu ii intereseaza sa iti mai raspunda la telefon si sa revina sau NICI macar sa te intalnesti tu cu ei sa preei coletul. Mai ales ca e si colet platit, in jur de 100 euro. Nu e prima experienta. Este a 3 a, toate nemultumitor si enervant de pline de sictir, aroganta si indiferenta. Rusine!

June 2018

A fost utila recenzia?

0
Reclama