Cabinet Dinti Fericiti


Orice moment frumos din viata noastra devine memorabil cand este incununat de un zambet armonios! Echipa noastra de medici stomatologi, este alaturi de dumneavoastra pentru a va reda sanatatea dentara si frumusetea zambetului. Intelegem fiecare nevoie si dorinta a pacientului, oferindu-i tratament personalizat si ingrijire medicala la cel mai inalt nivel. Echipa noastra este formata din practicanti calificati, cu experienta in toate ariile de specializare ale stomatologiei ( implant dentar , estetica , protetica , profilaxie etc.), oferindu-va un nivel inalt de ingrijire medicala dentara pentru a arata si a va simti excelent! Tehnologie performanta veti fi tratati de medici stomatologi care folosesc tehnologie ultramoderna, materiale si instrumentele de ultima generatie pentru a va oferi o ingrijire medicala dentara superioara si servicii complete la standarde internationale. Pacientii cabinetului nostru beneficiaza de radiografii dentare inca de la primul tratament. Tarife accesibile - un motiv de zambet in plus oferit de clinica noastra! Investiti inteligent cu noi pentru ca detinem cea mai performanta tehnologie existenta pe piata romaneasca de stomatologie si unii dintre cei mai buni specialisti, pastrand tarifele accesibile pentru toate buzunarele. Va asiguram calitatea serviciilor medicale oferite si confortul dumneavoastra in timpul tratamentului.

Contact

Str. Nanterre, nr. 40
Craiova
Romania

Indicatii de orientare

Reprezinti aceasta firma?

Program

L-V: 09:00 - 20:00

Recenzii

3 recenzii
Gulita Rodica
Craiova,dolj
Un dinte sanatos e mereu fericit ????

Ambianta plăcută cu un personal drăguț ,tanar si foarte amabil. Cel mai important lucru este ca atunci cand ai o durere foarte tare de dinti si te apuca intr-o zi de weekend găsești alinarea la cabinetul dinti fericiti deoarece lucreaza in regim de urgenta si in zile de sambata si duminica. Recomand cu incredere acest cabinet pentru orice nevoie aveti iar eu voi reveni cu incredere mereu.

February 2019

A fost utila recenzia?

0
Lavinia
Craiova
Dr. Erna Apostol

Servicii de calitate și personal de asemenea,în special domnișoara doctor Erna Apostol.Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea acordată fiului meu.Acum are mai mult curaj în a merge la stomatolog datorită dumneavoastră.

February 2019

A fost utila recenzia?

0
Adrian
Craiova, Dolj
Ambianta foarte placuta,personal foarte amabil

Chiar daca voi reveni de nevoie aici, o voi face cu placere(in ciuda faptului ca mi-e teama de stomatolog)

August 2018

A fost utila recenzia?

0
Reclama