Speedvet


Clinica Veterinară Speedvet a fost deschisă în 2010 urmărind o evoluție naturală a Serviciului de Ambulanță Veterinară Speedvet, inițiat în 2007, pentru animale de companie. În urma experienței acumulate în decursul acestor ani (peste 5000 de urgențe asistate), am constatat necesitatea unei clinici veterinare nu doar deschisă non-stop ci dedicată urgențelor, care să aibă capacitatea materială și know-how-ul de a susține terapia intesivă a pacientului critic, pentru maximizarea șanselor de supraviețuire.

Contact

Str. Cobadin nr.4A
Bucuresti
Romania

se intra din Dumbrava Noua

Indicatii de orientare

Reprezinti aceasta firma?

Program

NON-STOP

Recenzii

2 recenzii
Laura A
Bucuresti
Tratament excelent

De fiecare data am avut parte de un tratament excelent la Speed vet. Clinica beneficiaza de toata aparatura necesara diferitelor tipuri de investigatii veterinare si acestea se realizeaza foarte rapid nu ca in alte parti - diferite analize de sange, radiografii etc. cu rezultate pe loc. Pisicuta mea a beneficiat inclusiv de o transfuzie de urgenta, clinica avand o banca de sange proprie.

June 2017

A fost utila recenzia?

0
Christiana
Bucuresti
Ecografie

In decembrie 2014 clinica oferea o promotie cu ecografii in scop didactic pentru studenti. Am mers cu catelul de 5 ani, talie medie pentru o ecografie abdominala. A fost realizata de un student dar supravegheata si ghidata de un medic(eram de fata). Mi-au spus ca arata bine si nu am motive sa ma ingrijorez, probabil vomita pentru ca mananca prea repede. In martie 2015 mi-a murit de cancer de ficat, iar doctorul ecograf la care am fost apoi pentru examinare a spus ca o astfel de tumore cum avea el pe ficat nu se putea forma atat de repede. Inteleg ca erau grabiti fiind cu scop educativ si poate nu au fost foarte atenti, dar toti doctorii cu care am vorbit mi-au spus ca o astfel de tumore ia cel putin un an sa creasca atat. Regret ca nu i-am facut ecografia la alt cabinet si sper sa fie un caz izolat.

June 2017

A fost utila recenzia?

1

2 recenziiShare

Reclama