Intrebari frecvente

Nu ai gasit ce cautai? Contacteaza-ne.


Found 13 records

Cum functioneaza optiunea "Autentificare automata"?
Optiunea "Autentificare automata" este facultativa si salveaza pe calculatorul personal user-ul si parola astfel incat la fiecare accesare a site-ului vei fi automat autentificat.
Ce se intampla daca imi uit parola?
Daca iti uiti parola, te rugam fa click pe link-ul "Ti-ai uitat parola?" pe pagina principala sau pe pagina de "Contribuitori. Mail-ul de recuperare parola va fi trimis automat catre adresa de mail folosita pentru inscriere. Mailul va contine un link catre "Administrare cont" unde vei putea sa iti stabilesti parola.
Cum imi pot schimba parola?
Dupa ce te autentifici apasa pe "Setari Cont", vei vedea campul "Parola curenta", introdu parola actuala si mai jos noua parola in campurile "Parola" si "Confirma parola", apasa apoi pe butonul "Confirma".
Trebuie sa am un cont pentru a adauga pe site?
Da. Pentru a adauga continut pe site trebuie sa aveti un cont.
De ce imi apare mesajul "Cont blocat"?
Daca incercati accesarea contului si introduceti parola incorect de 5 ori contul tau va fi blocat pentru o ora din motive de securitate.
Ce este Recomandati.ro?
Recomandati.ro este un ghid on-line al orașului, care ajută oamenii să găsească locuri bune pentru a mânca, a face cumparaturi, sa se relaxeze și să se joace, pe baza opiniilor furnizate de o comunitate activă a localnicilor care știu. Recomandati.ro este un mod ușor de a găsi, analiza și discuta despre ceea ce este bun în orasul tau.
Este Recomandati.ro gratis?
Da! In afara de bannere de publicitate, aveți posibilitatea să utilizați site-ul gratuit.
Cine foloseste Recomandati.ro?
Veți găsi o gamă variata de oameni pe Recomandati.ro, inclusiv localnici care sunt „la curent” cu privire la ceea ce e bine și se întâmplă în orașul lor, vizitatori care doresc să se informeze, și oricine încearcă să găsească o oferta locala buna si de calitate.
Ce ar trebui să evaluez pe Recomandati.ro?
Orice afacere locala, servicii sau loc, cu o prezență fizică sau virtuala. Gândiți-vă la: restaurante, magazine, baruri, saloane, spa-uri, stomatologi, mecanici, parcuri, muzee, etc. Asigurați-vă că aruncati o privire la regulamentele de conținut înainte de a scrie.
Ce se întâmplă dacă am avut o experiență neplăcută? Pot să spun ceva negativ?
Ne place să auzim de bine, de rau și între. Asigurați-vă că includeti toate faptele relevante și detalii, și nu îmbunatatiti povestea pentru efect. Credem în libertatea de exprimare, dar ai grijă la consecințele juridice în cazul în care veti posta informații false.
Sunt vreodata recenziile eliminate?
Uneori. Echipa noastră de suport poate elimina o recenzie în cazul în care acesta încalcă „Termenii și condițiile” sau „Ghidul de continut”. De asemenea, încercăm să prezentam pe paginile de business comentariile cele mai utile și de încredere.
Cum au ajuns informațiile afacerii mele pe Recomandati.ro?
Obtinem informatiile firmei dumneavostra de pe site-uri publice, de la utilizatorii nostrii sau chiar de la dumneavostra daca doriti sa faceti acest lucru. Vă rugăm să nu ezitați să ne scrieti dacă informațiile noastre nu mai sunt de actualitate!
De unde obtine Recomandati.ro informatii cu privire la calitatea serviciilor sau preturi?
Aceste atribute subiective sunt votate de către utilizatorii care au evaluat serviciile. Ele se pot schimba în timp, dupa ce mai multe persoane au facut o evaluare si au dat mai multe voturi.
Reclama