Veltravel.ro

Veltravel.ro

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Veltravel.ro.

Veltravel.ro

Veltravel.ro este cel mai avansat motor romanesc de cautare si rezervare in timp real de produse turistice, membru al Expedia Affiliate Network parte a Expedia Inc.- cea mai mare companie de turism din lume. In plus, motorul nostru ofera acces la inca 15 baze de date mondiale astfel incat pretul afisat sa fie cea mai avantajoasa optiune pentru clientii nostri.
Veltravel.ro ofera cele mai competitive preturi in timp real la pachetele avion + hotel. Pe Veltravel.ro vizitatorii pot gasi de asemenea: cazare in peste 500.000 de locuri unice de cazare, bilete de avion pentru 12.800 destinatii de zbor, pachete de vacante la schi/mare/destinatii exotice si asigurari medicale de calatorie.
Veltravel.ro ofera posibilitatea vizitatorilor de a se inscrie in sistemul de fidelizare STAR VELTRAVEL in care membrii pot beneficia de: vouchere cadou la inscriere si de ziua lor de nastere, oferte exclusive la preturi speciale si acumularea de beneficii pentru rezervarile efectuate cu ajutorul carora pot plati rezervarile ulterioare.

Adresa
Splaiul Unirii 16, București

Email
office@veltravel.ro

Telefon
+40 21 319 0291

Intrare