Tabita Tour

Tabita Tour

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Tabita Tour.

Tabita Tour

Tabita Tour va ofera cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta București agenție - Spania, dar și retur, Spania - București agenție.  
Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din București Agenție cu destinatia Spania realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu. Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul pe ruta București Agenție-Spania este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.
Dorim sa gasiti in noi un partener de nadejde, tocmai de aceea efectuam transportul international de persoane cu statia de plecare din București Agenție, catre cele mai importante statii de sosire din Spania. Plecarile pe ruta București Agenție catre Spania, dar si invers, se realizeaza in cele mai bune conditii, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta inedita pana la destinatia dumneavoastra.

Adresa
Calea Griviței 158, București

Telefon
+40 363 73 02 20

Intrare