Stop and Dance

Stop and Dance

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Stop and Dance .

Stop and Dance

Stop and Dance este locul in care granitele stilurilor muzicale si ale tipurilor de dans dispar. Ii lasam pe cei care ne trec pragul sa aleaga ce stil de dans li se potriveste pentru ca de multe ori dansul il alege pe dansator. Oferim cursuri de dansuri populare, street dance, dans pentru copii sau dans pentru adulti, cursuri particulare si chiar cursuri de dans pentru cei care doresc ca primul vals al mirilor sa fie cu adevarat un moment special de perfectiune.
Ne dorim ca pentru cursantii scolii de dans aceasta arta sa se transforme intr-un mod de eliberare, de detasare si de exprimare, sa devina ceva mai mult decat un hobby, dar si ceva mai mult decat un sport. Instructorii nostrii isi fac o misiune din a insufla aceeasi pasiune pentru dansul in forma sa cea mai pura tuturor celor care ne trec pragul pentru ca inainte de a invata sa danseze, dansatorul trebuie sa invete sa iubeasca dansul.
Scoala de dans Stop and Dance considera ca nu exista persoane carora le lipseste talentul pentru dans. Dansul este ceva ce se naste din afinitatea instinctiva a omului pentru ritm, ritmul care curge prin vene, ritmul ce ne dicteaza cum sa ne miscam si pe care trebuie doar sa invatam sa il ascultam.

Adresa
Bd. Ion Mihalache 126, București

Telefon
0731 326.739

Intrare