Spectrum Clinique

Spectrum Clinique

5.00/5.00 - bazat pe 1 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 1
5.00/5.00 Publicat 01-10-2021 17:22

"Profesionalism!"

Doctori de calitate , servicii ireprosabile .Recomand cu caldura .

Spectrum Clinique

Spectrum Clinique este primul centru privat de chirurgie oftalmologică din Județul Olt. Ne puteți găsi atât în București, cât și în Slatina. Serviciile oferite în cadrul clinicii noastre sunt oftalmologie, respectiv obstetrică-ginecologie.
Misiunea noastră este de a veni în sprijinul tuturor pacienților care ne trec pragul prin prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor oftalmologice, dar și prin furnizarea unui spectru larg de intervenții în domeniul obstetricii și ginecologiei (ecografii, morfologii fetale, consultanță pentru infertilitate, etc.). Utilizăm echipamente ultraperformante pentru a oferi pacienților noștri un act medical modern, eficient și non-invaziv.
Spectrum Clinique reprezintă de asemenea o alternativă la sistemul public de sănătate. Întreg actul medical se desfășoară în cele mai sigure condiții iar pacienții au parte de tratamentul de care au nevoie în cel mai scurt timp – toate consultațiile, investigațiile și tratamentele (inclusiv intervențiile chirurgicale) se realizează în regim ambulatoriu.
Procedura este relativ simplă – pacienții se prezintă la clinică, sunt consultați, dacă este nevoie se efectuează investigațiile și tratamentele necesare, iar apoi aceștia se pot întoarce la activitățile cotidiene, fără griji.

Adresa
Aleea Căuzași 47, Sector 3, București

Email
contact@www.spectrumclinique.ro

Telefon
0746 30 60 60

Intrare