Solar Travel & Events

Solar Travel & Events

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Solar Travel & Events.

Solar Travel & Events

Solar Travel & Events este o agentie full service ce oferta solutii complete de calatorie, serviciile noastre incluzand, fara a se limita la: rezervarea, emiterea si modificarea biletelor de avion, servicii de rent a car, cazari interne si externe, croaziere, pachete de vacanta, calatorii romantice, turism de afaceri, pachete incentive si calatorii de grup. Orice aveti nevoie, noi va putem oferi.
Compania noastra este construita pe o premisa singura - servicii personalizate. Echipa noastra de profesionisti se mandreste cu implicarea personala a fiecaruia dintre ei in toate aspectele calatoriei dumneavoastra, indiferent de destinatia catre care va indreptati sau de ce ora este. Clientii nostri apreciaza abordarea noastra implicata si calitatea serviciilor personalizate a caror valoare face diferenta, si credem ca si dumneavoastra ne veti aprecia.
Spre deosebire de alte agentii de turism, Solar Travel & Events este suficient de mare pentru a raspunde imediat tuturor nevoilor dumneavoastra, uneori provocatoare, dar suficient de mica pentru a fi sincer implicata in relatia de business cu dumneavoastra.

Adresa
Bd. Aerogării 87, București

Email
office@solarevents.ro

Telefon
+40 21 233 9861

Intrare