Restaurant-Terasa Allegro

Restaurant-Terasa Allegro

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Restaurant-Terasa Allegro.

Restaurant-Terasa Allegro

Preparate gourmet ce satisfac orice cerința culinara in București, Sector 3, zona Titan. Organizăm petreceri pentru nuntă, botez.
Allegro este un brand ce a pornit in anul 1997 . Restaurantul a fost renovat si incepand cu februarie 2009 va asteapta intr-o noua forma respectand ultimile cerinte.
Fiind amplasat intr-un cadru rafinat, original si prietenos este locatia ideala pentru o masa memorabila care sa va satisfaca cele mai exigente cerinte gastronomice, aici gasiti preparate delicioase si originale,facute dupa retete proprii.
Localul este impartit in doua saloan unul de 60 si altul de 140 de locuri avand o atmosfera rafinata. Preparatele si servirea ireprosabila fac orice client sa se simta bine si sa revina.Ambianta este animata de band-ul localului care cânta de miercuri pana sambata intre 19:30 – 22:30.
O importanta deosebita este acordata organizarii evenimentelor speciale,pregatindu-se pentru clienti conditii si avantaje deloc de neglijat.
Organizam nunti, botezuri, parastase, conferinte,receptii, cocktail-uri,seminarii,training-uri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 140 de locuri.

Adresa
Bd. Nicolae Grigorescu 20 , București

Email
allegrotitan@gmail.com

Telefon
+40 21 340 4950

Intrare