OLTEXTUR

OLTEXTUR

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre OLTEXTUR.

OLTEXTUR

Agentia noastra a fost infiintata in 1992 in Slatina, iar din anul 2009 avem filiala si in Bucuresti. Oferta noastra cuprinde pachete cu zboruri charter, pachete tailor made, servicii de cazare, circuite de grup, croaziere, bilete de avion, rent a car, asigurari medicale, in aproape orice destinatie.
Ne propunem sa gestionam lucrurile in cel mai mic detaliu si sa cream relatii stranse de colaborare cu fiecare client, cunoscandu-i foarte bine preferintele si istoricul. Construim aceste relatii pe incredere si personalizare a serviciilor.
Viziunea companiei noastre este sa ajutam clientii sa-si rezerve vacanta potrivita preferintelor si bugetului lor si sa economiseasca timp si bani cu ajutorul serviciilor noastre de consultanta, bazate pe experienta.
Misiunea noastra este sa oferim consultanta de calitate, prin pregatirea continua a agentilor nostri si o oferta variata, actualizata in timp real prin investititia permanenta in dezvoltarea website-ului, ce functioneaza ca un comparator de oferte intre cei mai de incredere parteneri de pe piata, selectati in urma unei colaborari indelungate.

Adresa
Bd. Nicolae Balcescu 35, București

Email
bucuresti@oltextur.ro

Telefon
+40 21 210 3008

Intrare