Native English School

Native English School

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Native English School.

Native English School

Native English School este exact ceea ce sugerează numele - un loc unde poți veni să înveți engleza cu un nativ. Un loc în care vă puteți cufunda complet în limbă prin lecții, cluburi sau activități antrenante, energice și incitante și învațați cu adevărat cum să pronunțați și să vorbiți engleza ca un nativ.
Native English School consideră că atunci când ne cufundăm într-o limbă nouă, aceasta este momentul în care învățăm cu adevărat și de aceea am adaptat diferite lecții, cluburi și activități care să se potrivească fiecărei vârste și fiecărui nivel și stil.
Împreună cu pregătirea studenților pentru examenele Cambridge, Școala Native English urmează și programul Genki English, un model de predare TEFL care a fost prezentat pe TEDx, este cercetat de la Universitatea Harvard și susținut de Consiliul Britanic și a învățat milioane de copii din întreaga lume să rețină cuvinte noi și să învețe limba engleză repede!
Misiunea noastră este de a aduce viața clasei prin lecții și activități memorabile și amuzante, asigurând o metodă rapidă și eficientă de învățare a limbii engleze.

Adresa
Str. Aviator Jean Texier 17, București

Email
samantha@nativenglishschool.com

Telefon
+40 739 881 818

Intrare