Klass Tour

Klass Tour

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Klass Tour.

Klass Tour

Pentru ca intelegem importanta confortului dumneavoastra, incercam sa va asiguram cea mai potrivita si confortabila cazare, tinand cont de renumele hotelurilor partenere, de apropierea de mijloacele de transport in comun, de obiectivele turistice, etc. in asa fel incat tariful platit sa fie unul corespunzator.
Klass Tour este o agentie Tour Operatoare, care ofera toata gama de servicii turistice: turism intern, turism extern, cazari, sejururi si circuite, rezervari bilete de avion, turism de afaceri, tabere si excursii, turism tematic,croaziere, etc.
Oferta noastra cuprinde insa si pachete adresate turistilor care prefera sa calatoreasca cu masina proprie. In fiecare an, ne propunem sa vizionam cat mai multe din traseele si locatiile incluse in ofertele respective, pentru a putea oferi informatii cat mai corecte si complete clientilor.
In acelasi timp oferim turistilor nostri si produse gen city-break sau cazari in diferite orase ale lumii.
Pe langa serviciile turistice propriu-zise oferim clientilor si produse conexe : asigurari medicale de calatorie, asigurari storno, asigurari pentru bagaje

Adresa
Bd. Dimitrie Cantemir 20, Bl.8, București

Email
office@klasstour.ro

Telefon
+40 21 330 4302

Intrare