King George

King George

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre King George.

King George

Școala Internațională King George este locul prieteniei, iubirii și libertății. Este locul curajului, al exprimării și al îndrăznelii, locul unde înfrângem timiditatea și spaimele. Aici, fiecare copil este apreciat și iubit pentru el însusi, cu toate năzdrăvăniile fără de care copilăria n-ar mai exista. Înseamnă că ești talentat chiar dacă nu ai voce (și cu toate astea, să ai curaj sa cânți atunci când vrei). Înseamnă că ai valoare când ajuti un prieten chiar dacă el nici nu-și dă seama, când zâmbești, când saluti, ai valoare și atunci când faci lucruri mărunte. Copiii sunt lasati liberi sa descopere. Inteligenta emotionala: sa stii sa te stapanesti, sa stii sa-ti feliciti adversarul cand castiga in fata ta si sa-ti pot controla emotiile ca sa valorifici orice situatie in care te-ai afla, se invata de la 3 ani.
În acord cu principiile educației timpurii, Scoala Internationala King George consideră că fiecare copil este unic, nevoile copilului sunt cerințe importante pentru educație, sunt diferite de la un copil la altul și de la o perioadă la alta, deci abordarea lui nu poate fi decât specifică. Achizițiile copilului în primii ani de viață sunt enorme și decisive. Dezvoltarea copilului este dependentă de ocaziile de învățare situaționale, fiecare act de îngrijire este un demers educativ, iar interacțiunea activă cu adultul este definitorie.
La Scoala Internationala King George, personalul acordă atenție dezvoltării firești a copilului, fiind atent la interesele acestuia, la capacitatea lui de a se concentra, la seninătatea independentă, exuberanța și grația pe care le manifestă. Fiecare copil este întâmpinat cu caldură, este învațat cu răbdare și este îmbrățișat cu veselie. Seninătatea copilului este acea liniște interioară și încredere în faptul că lumea îi poate oferi un spațiu securizant în care poate crea și de care poate aparține. Bucuria jocului, a întâlnirii cu prietenii și a descoperirii aventurii sunt parte a unei copilării care, fără a fi ideală, este trăita firesc și natural.

Adresa
Str. Cimpoierilor 2, Sector 4, Bucuresti

Email
office@king-george.ro

Telefon
+40 751 024 024

Intrare