Junior School

Junior School

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Junior School.

Junior School

Viziunea noastră este simpla. Degeaba le oferim ore nesfarsite de pregatire la romana si matematica daca nu-i pregatim pentru scoala vietii. 2+2 va face 4 si dupa 50 de exercitii si dupa 350. Haideti sa facem 100 si dupa sa alocam timp si pentru alte lucruri care sa ii pregateasca cu adevarat pentru ce va urma.
Lectii de logica, perceptie, limbajul corpului, anteprenoriat; o limba straina mai speciala (engleza o vor invata oricum, chineza e o optiune), cursuri interactive de Istoria Artei, muzica, teatru si multe, multe altele.
Din nefericire, copii nostri nu mai au motivatia noastra. Ritmul lor este altul, nu mai functioneaza dupa “asa trebuie”. Cu ei trebuie gasita o alta cale; sa prezinti informatia sub forma de poveste, sa predam in cel putin 5 din cele 7 metode de memorare. Fiecare are stilul lui, noi trebuie sa il gasim pe al lui si sa il punem la treaba.
E foarte important sa inteleaga lucrul in echipa si conceptul de voluntariat. Nu trebuie sa astepte o recompensa dupa orice activitate îndeplinită.

Adresa
Str. Calimachi 17, Sector 2, Bucuresti

Email
office@junior-school.ro

Telefon
0744.859.185

Intrare