iDance Studio by Catalin&Andreea

iDance Studio by Catalin&Andreea

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre iDance Studio by Catalin&Andreea.

iDance Studio by Catalin&Andreea

Scoala de dans iDance a fost infiintata in 2013 cu scopul de a promova si incuraja dansul latino si pentru a aduce bucuria si euforia dansului in viata oamenilor.
iDance are placerea sa va invite in fascinanta lume a dansului, fie ca doriti continuarea pregatirii pentru atingerea celor mai inalte standarde, fie pentru a invata primii pasi in dansul latino sau de societate.
Oferim ore private si lectii de grup cu instructori profesionisti in dansurile de societate si latino-americane, dar si in dansurile de club cum ar fi salsa, bachata, kizomba, merengue, cha-cha, rueda.
Activitatile pe care le intreprindem nu se limiteaza numai la ceea ce se intampla in sala de dans a scolii. Cursantii dornici sa aplice ceea ce au invatat la iDance iau parte frecvent la party-urile din cluburile de dans de profil si, nu in ultimul rand, participa la festivalurile nationale si internationale de dans. Festivalurile de dans aduc o dubla valoare cursantilor nostri: le ofera oportunitatea sa se perfectioneze si sa isi petreaca o scurta perioada de timp intr-un mediu activ, dar relaxant, specific comunitatii de dans.

Adresa
Str. Traian Popovici 87A, București

Email
office.idance@gmail.com

Telefon
+40 769 208 191

Intrare