Grădinița Rose Garden Kids

Grădinița Rose Garden Kids

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Grădinița Rose Garden Kids.

Grădinița Rose Garden Kids

Prietenii nu ne ajuta numai în dezvoltarea personala individuală, ci si în dezvoltarea armonioasa a unui intelect si a unor competente indispensabile unui viitor adult bine pregatit pentru  societatea actuala. Ei bine, aceasta este si misiunea pe care ne-o asumam cu responsabilitate in ceea ce ii priveste pe copiii care sunt parte a familiei Clubului Rosegarden.
Pentru ca misiunea noastra sa isi poata atinge scopul, depasim bariera de simplu cadru didactic si ne propunem sa devenim prietenii copiilor dvs., alaturandu-ne lor pe calea spre mai bine. In acest sens, scopul nostru declarat si asumat este acela de a deveni partenerii dvs. activi, profund interesati de binele adultului in devenire, care este copilul dvs.
Rosegarden Club isi desfasoara activitatea intr-o sala  moderna dotata cu videoproiector, sistem audio, calculator, banci, tabla, loc de joaca si tot ceea ce mai este necesar desfasurii activitatii in mod eficient.
Cadrul placut, prietenos si colorat asigura o atmosfera si un mediu ce induc starea de bine caracteristica unei familii si incurajeaza subtil jocul si invatarea.
Personalul nostru este intr-o continua formare, la zi cu noile informatii in domeniu si profund preocupat de cresterea calitativa  a serviciilor noastre.

Adresa
Șos. Oltenitei 32G, Bucuresti

Email
gradinitarosegardenkids@gmail.com

Telefon
0727.130.130

Intrare