Grădinița Mami și Tati

Grădinița Mami și Tati

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Grădinița Mami și Tati.

Grădinița Mami și Tati

Grădinița Mami și Tati, ca centru cultural si de educatie, isi propune canalizarea tuturor resurselor pentru a oferi copiilor caldura sufleteasca, lumina mintii, energia necesara parcurgerii cu succes a drumului catre scoala si viata, sanse egale de dezvoltare si  totodata isi propune sa militeze pentru respectarea drepturilor copiilor.
Oferim copiilor consiliere psihopedagogica, evaluare si terapie logopedica, invatarea limbilor straine in masura aproape egala cu limba materna, mediu educational propice dezvoltarii capacitatii de a fi creativ, independent, curios sa cunoasca si sa invete.
Intreaga activitate desfasurata presupune o relatie de colaborare cu partenerii educationali-parintii. Grădinita organizeaza intalniri cu acestia pentru prezentarea programului educational curricular si extracurricular. La sfarsitul anului scolar cadrele didactice se intalnesc cu parintii copiilor pentru a marca progresele acestora si a discuta proiectele de viitor.
Implicarea parintilor in evolutia copiilor este determinanta. Educatia privata, in cadrul unei gradinite precum gradinita Mami si Tati, confera argumente solide pentru viitorul copiilor: siguranta, atenta ingrijire, motivatie autentica din partea personalului didactic si auxiliar, garantia unei ingrijiri personalizate, adaptate permanent nevoilor individuale ale copiilor.

Adresa
Str. Grigore Alexandrescu 58, sector 1, Bucuresti

Email
gradinita_mamisitati@yahoo.com

Telefon
+40762.616.442

Intrare