Grădinița Little Diamonds

Grădinița Little Diamonds

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Grădinița Little Diamonds.

Grădinița Little Diamonds

Consideram ca fiecare copil este unic si are propriile sale nevoi, de aceea venim în întampinarea fiecaruia, stimulandu-l sa-si dezvolte talentele si aptitudinile.
Dezvoltarea personala, sociala si emotionala, alaturi de comunicare, limba si limbaj, dezvoltarea gandirii logice, creative si estetice, copilul tau, paseste cu pasi mici si siguri in lume.
In acest sens, gradinita Little Diamonds - Alex & Friends isi propune mentinerea permanenta a colaborarii cu familia pentru asigurarea reusitei fiecarui copil, pentru dezvoltarea si incurajarea potentialului sau creativ. Copiii educati in spiritul Little Diamonds - Alex & Friends reusesc sa defineasca si sa rezolve singuri problemele cu care se confrunta, sa comunice usor cu cei din jur, sa inteleaga si sa negocieze.
Little Diamonds - Alex & Friends si-a deschis portile pentru a oferi învatamant de calitate, la cele mai exigente standard, copiii sunt stimulati sa-si descopere aptitudinile, creativitatea si sa-si creeze o imagine pozitiva despre sine.
In cadrul institutiei noastre activeaza un colectiv de profesionisti de exceptie, format din profesori cu experienta si experti in educatie, oferind invatamant de calitate intr-un spatiu relaxant si familiar.
Obiectivele noastre sunt insusirea limbii romane, a limbii engleze si/sau germane, dobandirea aptitudinilor, a capacitatilor si a cunostintelor necesare activitatii scolare viitoare, respectarea planului de invatamant conform programei aprobata de M.E.C.T.S.
Prin activitatile instructiv-educative, urmarim dezvoltarea nivelului intelectual, stimularea interactiunilor socio-afective intre copii, dezvoltarea imaginatiei, imbogatirea vocabularului si stimularea creativitatii in domeniile studiate.
In acest scop am dezvoltat o serie de activitati grupate astfel: activitati comune, activitati optionale, activitati extracurriculare.
Mai multe detalii privind activititatile puteti gasi la fiecare sectiune: Cresa, Gradinita si After School.

Adresa
Str. Tepes Voda 89, Sector 2, Bucuresti

Email
office@littlediamonds.ro

Telefon
+4 07 21 211 761

Intrare