Eugene Estate

Eugene Estate

5.00/5.00 - bazat pe 1 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 1
5.00/5.00 Publicat 29-03-2021 11:10

"Una dintre cele mai bune agentii imobiliare din Bucuresti"

Am lucrat cu aceasta agentie si o recomand tuturor celor ce sunt interesati de cumpararea sau vanzarea imobilelor in Bucuresti. Tranzactii imobiliare sigure si de succes.

...

Eugene Estate

Eugene Estate SA, specializată în rezidențial, a luat ființă în anul 2000. De-a lungul timpului, Eugene Estate a oferit consultanță imobiliară și servicii pentru peste 10.000 de tranzacții cu apartamente, case și terenuri de pe piața de real estate din Timișoara și împrejurimi.
Volumul mare de tranzacții intermediate, colaborarea cu jucători importanți din segmentul rezidențial și comercial, prezența activă în media și online, au impus Eugene Estate ca una dintre companiile imobiliare importante la nivel național.
În prezent compania își desfășoară activitatea având două puncte de lucru, în București și Timișoara. Echipa de peste 50 de brokeri imobiliari specializați în vânzări, achiziții și închirieri, precum și departamentele de marketing, asistență juridică și de creditare, au făcut ca Eugene Estate să ajungă să fie soluția optimă pentru nevoile de servicii imobiliare complete.

Adresa
Str. Lipscani 77, Bucuresti

Email
office@eugene.ro

Telefon
+40 256 228 861

Intrare