Elle Beauty

Elle Beauty

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Elle Beauty.

Elle Beauty

Centrul de infrumusetare Elle Beauty din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, va pune la dispozitie o varietate de servicii: coafor, cosmetica, manichiura/pedichiura, tratamente corporale, tramente faciale, reflexoterapie, tratamente terapeutice, Cellu M6.
Elle Beauty Bucuresti este un centru special creat pentru dumneavoastra, unde frumusetea naturala este pusa in valoare de mainile specialistilor nostri, angajati cu certificari recunoscute la nivel international ce va pot recomanda pachete si tratamente folosind o gama larga de produse de cea mai buna calitate, atent personalizate, in functie de nevoile dumneavoastra din gama TIGI, Loreal, TOP LINE, OPI; TEN.
Suntem o echipa de specialisti in arta frumusetii si esteticii corporale pregatiti sa raspundem cu brio tuturor exigentelor celor care ne calca pragul, pentru a va arata ce inseamna starea de bine si de sanatate. Specializati in tratarea aspectelor inestetice ale pielii prin proceduri, precum: tratamente anticelulitice, electrostimulare sau masaj, lucram in permanenta la starea dumneavoastra. Pentru toate acestea dispunem de echipamente de ultima generatie Cavitatie, Vacuum + Radiofrecventa Bipolara, Cellu M6 – care remodeleaza zona tratata, ultrasunete.

Adresa
Bd. Pache Protopopescu 90, București

Email
office@ellebeauty.ro

Telefon
+40 763 166 166

Intrare