Dr. Leventer Centre

Dr. Leventer Centre

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Dr. Leventer Centre.

Dr. Leventer Centre

Dezvoltat din clinica Dermastyle, Centrul Dr. Leventer este lider în domeniul serviciilor medicale dermatologice private. Experiența de peste 10 ani în domeniu, dotarea tehnologică de ultimă oră, pentru a satisface cele mai înalte standarde internaționale și nivelul ridicat de competență al echipei de medici reprezintă cele mai bune garanții pentru tratarea și îngrijirea pacienților noștri.
Pentru a contribui într-un mod relevant la dezvoltarea domeniului dermatologiei, pentru a le oferi pacienților servicii la cele mai înalte standarde, dar și pentru a informa corect publicul cu privire la acest domeniu, Centru Dr. Leventer are trei direcții principale de dezvoltare:
- clinica de dermatologie dotată cu tehnologii terapeutice de ultma oră, singura din România care oferă tratamente și intervenții la cele mai înalte standarde internaționale;
- clinică de chirurgie estetică și înfrumusețare ce oferă cele mai performante tratamente estetice, efectuate de o echipa de medici specialiști
- centru de competență în dermatologie, ce funcționează ca o platformă para-academică de dezvoltare profesională pentru medicii dermatologi.

Adresa
Str. Monetăriei 8, București

Email
contact@drleventercentre.com

Telefon
+40 21 310 6507

Intrare