Donna Medical Center

Donna Medical Center

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Donna Medical Center.

Donna Medical Center

Centru de Excelență pentru Diagnosticul afecțiunilor mamare și ginecologice.
Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, specializata in diagnosticul cancerului mamar si al cancerului de col uterin, dar si al altor afectiuni ginecologice sau ale sanilor.
Misiunea noastră este evaluarea corectă a stării de sănătate a pacientelor, printr-un diagnostic precis şi rapid, oferind servicii medicale de înaltă calitate, bazate pe o aparatură ultramodernă, medici de elită şi un personal dedicat şi foarte bine pregătit.
Expertiza si integritatea profesionala a medicilor garanteaza cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat.
Existenta unui centru dedicat afectiunilor mamare este pe deplin justificata de frecventa mare a acestora in cadrul populatiei feminine. Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei si se estimeaza ca o femeie din noua va fi afectata de cancer mamar de-a lungul vietii. Depistarea precoce a cancerului mamar permite o supravietuire indelungata si un tratament conservator. Odata ce diagnosticul este stabilit si confirmat este recomandat si discutat tratamentul potrivit. Atunci cand sunt necesare interventii chirurgicale sau tratamente oncologice, pacientele vor fi indrumate catre colaboratori si parteneri la nivel de experti.

Adresa
Str. Traian 23, București

Website
http://www.donna-medicalcenter.ro

Email
programari@donna-medicalcenter.ro

Telefon
+40 21 9732

Intrare