Donaris Tours

Donaris Tours

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Donaris Tours.

Donaris Tours

Donaris Tours, este o agentie de turism turoperatoare infiintata in anul 1998, membra IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), a carei politica ambitioasa de dezvoltare urmareste nu numai marirea gamei de produse si servicii oferite, dar si optimizarea raportului pret-calitate. Am castigat in cei 15 ani de activitate in Romania, un numar impresionant de clienti, din domenii variate de activitate.
Agentia Donaris Tours isi desfasoara activitatea in cele 2 sedii din Bucuresti si Pitesti. Ne dorim sa fim mereu la nivelul asteptarilor clientilor si noi credem ca fiecare merita cel putin cateva zile de relaxare in fiecare an. De aceea, pentru noi, clientul este intotdeauna pe primul loc!
Personalul agentiei, din cele doua locatii existente - Bucuresti si Pitesti, ofera conditiile desfasurarii unui turism de calitate, acordand o atentie maxima tarifelor pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra, anticiparea asteptarilor clientilor si adaptarea la bugetele fiecarui client, asigurarea serviciilor optime de la plecare pana la sosire si asigurarea unor tarife accesibile.
Daca doriti sa calatoriti in cele mai bune conditii si raport calitate/pret, daca doriti sa beneficiati de cea mai buna oferta turistica, va asteptam sa apelati cu incredre la serviciile noastre.

Adresa
Bd. Virtuții 7, bl. R3, București

Email
office@donaris.ro

Telefon
+40 725 499 985

Intrare