Derma360

Derma360

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Derma360.

Derma360

Derma360 este mai mult decât o clinică medicală, este un loc în care un colectiv de elită își poate promova valorile, ideile și proiectele comune. Derma360 este locul unde cercetarea științifică se îmbină cu cercetarea clinică, ducând actul medical dincolo de un simplu diagnostic, în sfera cercetării.
Derma360 nu se adresează unei anumite categorii sociale sau a unei anumite elite financiare, ci tuturor celor care au o afecțiune ce intră în competența medicilor noștri.
Ne-am reunit experiența acumulată în ani de studiu și cercetare pe 3 continente, Spitalul Universitar Henri Mondor din Paris, Spitalul Universitar San Martino din Genova, Spitalul AKH din Viena, Universitatea Medicală Paracelsus din Salzburg, Kasr Al-Aini, Cairo, Egypt sau de Centrul de Cercetare al Cancerului de Piele din cadrul Universității Yale-SUA și suntem în măsură, astăzi, să folosim ceea ce am învățat în slujba pacienților noștri și al dermatologiei Românești.
La clinica dermatologica Derma360, medicii își desfășoară activitatea în concordanță cu pregătirea lor medicală la cele mai înalte standarde actuale, precum și cu bunăvoința și înțelegerea pe care le îndreaptă spre pacienții lor.

Adresa
Str. Comana 3A, Sector 1, Bucuresti

Email
contact@derma360.ro

Telefon
+40 723 477 567

Intrare