Cristina Trohani - Hair Studio

Cristina Trohani - Hair Studio

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Cristina Trohani - Hair Studio.

Cristina Trohani - Hair Studio

Pentru un hair styling sanatos, tratamente cosmetice si unghii impecabile viziteaza Hair Studio Cristina Trohani de pe strada Simon Bolivar nr.9, Bucuresti, vis-à-vis de parcul Floreasca/strada Beller.
Suntem cunoscuti pentru serviciile noastre de calitate si preturile competitive.
Aici, la Hair Studio Cristina Trohani, lucram cu cei mai buni stilisti specializati in coafura, manichiura, pedichiura, unghii false si profesionisti in tratamente cosmetice. Folosim cele mai bune produse, inclusiv Joico, L’Oréal si Wella pentru par, Guinot pentru tratamente faciale, OPI si Alessandro pentru ingrijirea mainilor si a picioarelor.
Hair Studio-ul Cristina Trohani s-a lansat in anul 1998 cu scopul de a oferi servicii premium pentru ingrijirea parului, a fetei si unghilor, pe piata saloanelor de frumusete din Bucuresti.
Te asteptam la Hair Studio Cristina Trohani pentru a te rasfata, fie ca esti femeie, fie ca esti barbat.
Timpul este valoros pentru tine si noi stim asta. Ca sa profiti de serviciile Hair Studio-ului Cristina Trohani intr-un mod eficient, iti facem vizita mai placuta si in timp ce iti aranjam parul iti facem si manichiura sau pedichiura.
Cristina Trohani are incredere ca odata ce ai incercat serviciile Hair Studio-ului vei reveni tot mai des.
Daca esti in cautare de servicii de calitate si ai nevoie de o tunsoare noua, un coafat, un vopsit, poate vrei sa-ti faci suvite, sau vrei sa-ti pui unghii false, sau vrei doar o simpla manichiura sau o pedichiura, daca vrei un machiaj pentru o ocazie deosebita, un tratament facial, sau de ce nu, un epilat, Hair Studio Cristina Trohani te ajuta sa arati cel mai bine, indiferent de ocazie.
Iti multumim ca alegi Hair Studio Cristina Trohani.

Adresa
Str. Simon Bolivar 9, București

Email
contact@cristinatrohani.ro

Telefon
+40 722 202 676

Intrare