Complex Herastrau

Complex Herastrau

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Complex Herastrau.

Complex Herastrau

Poate că deseori, absorbit de lectură, te-ai trezit visând cu ochii deschiși la un loc unde soarele apune întotdeauna într-un mod spectaculos, colorând lacul în cele mai frumoase nuanțe de portocaliu.
Acesta este Complexul Herastrau, situat departe de agitatia urbana, in inima celui mai mare parc al metropolei, cu gradinile sale de vara intinzandu-se pana pe malul lacului - un all inclusive de invidiat: restaurant cu specialități tradiționale și internaționale, saloane private & balroom, vinoteca, terase frumos amenajate, hotel, insulă a copiilor, vaporaș.
Restaurantul Herăstrău este printre restaurantele cu tradiție din București, se pare una dintre construcțiile arhitectonice atribuite renumitului prof. Octav Doicescu. În jurul anului 1949, încă ne mai călcau pragul cuconițele "cu o botină din cea mai fină", iar mai apoi, "în vremea comuniștilor" se spune că aici ar fi pus țara la cale Gheoghe Gheorgiu Dej și tot aici a cântat cu foc Gică Petrescu "Fetițe dulci ca'n București". Restaurantul care pe vremuri se deschidea la 1 aprilie și se închidea la 1 octombrie, păstrează încă, aerul boem al unui restaurant cu state vechi.
Străbătând timpurile, în pas cu vremurile, astăzi nu vrem să lăsăm anotimpurile să moară la Restaurant Herăstrău! Fie că "vine toamna iar' ca dup-un psalm aminul" sau "te uită cum ninge decembrie", am dorit să facem din Noul Restaurant Herăstrău motivul pentru care te urci în mașină, traversezi orașul și uiți de "cârciuma din drum". Suntem gata! Pentru asta, am pus laolaltă suflet, resurse, energie, venim cu bucătari experimentați, un master-șef talentat și ambițios, servicii orientate pe nevoile oaspetelui și un meniu variat și sofisticat cât să ne dorim să ne individualizezi printre marile restaurante ale momentului. Avem pretenția alegerii unor ingrediente de calitate, pentru ca alegerea ta să fie perfectă!

Adresa
Sos. Nordului 7-9, București

Email
info@herastrau.ro

Telefon
+40 786 778 800

Intrare