Clinica Arterra Rehab

Clinica Arterra Rehab

5.00/5.00 - bazat pe 5 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 5
5.00/5.00 Publicat 10-03-2021 19:02

Un centru de recuperare așa cum trebuie el să fie! Cu aparatură nouă si modernă, cu o sala mereu curată si dezinfectată, cu oameni mereu pozitivi!! Felicitări Sebi, Oana și Bianca pentru tot ceea ce faceți pentru pacienții voștri, inclusiv pentru mine !!! Recomand cu drag.

5.00/5.00 Publicat 09-03-2021 21:49

Sunt foarte multumita de serviciile oferite, de experienta si competenta fizio-kinetoterapeutului Sebastian Miron din cadrul clinicii ArTerra, o locatie deosebita si curata. Eu am inceput un program de recuperare pentru coloana lombara, in urma exercitiilor indicate de Sebastian pe care le-am efectuat si acasa ma pot declara multumita deoarece inca de la a 3-a sedinta durerea si presiunea de la nivelul spatelui s-au diminuat considerabil. Sunt bucuroasa ca am luat aceasta decizie care m-a ajutat in prezent si dupa in caz de nevoie. Recomand cu incredere fizio-kinetoterapia efectuata la indicatia unui kinetoterapeut specializat. Multumesc Sebastian Miron

5.00/5.00 Publicat 05-02-2021 19:43

O locație deosebita cu o echipa deosebita ( ii Multumesc in special Oanei ) atenți la toate problemele , recomand cu caldura , ma întorc cu drag ori de câte ori este nevoie .

5.00/5.00 Publicat 20-01-2021 17:08

Ii recomand cu cea mai mare incredere pe cei de la ArTerra- Rehab, intrucat cu ajutorul lor ( aici tin sa multumesc in mod special Biancăi si lui Sebi) am reusit sa trec peste problemele mele de la genunchi care provocau durere si un disconfort continuu. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, de fiecare data cand pășesc in clinica, sunt întâmpinată cu o atmosfera extrem de călduroasă si prietenoasa. Toti cei de acolo lucreaza cu profesionalism si pasiune, iar acest lucru se vede prin rezultatele excelente. Good job, guys!

5.00/5.00 Publicat 15-01-2021 12:22

Pt. introducere cat si pt. concluzii, pe scurt: RECOMAND cu convingere tuturor ce au nenorocul sa aiba nevoie de servicii fizioterapiotice sa apeleze cu toata increderea la serviciile echipei de fizioterapeuti de la Clinica ARTERRA.Iiata de ce: - pe baza experientei proprii.Acum cca. 6 luni a dat peste mine un accident vascular la piciorul stang pe baza unei boli arteriale periferice.. Internat urgrnt la spital, tratamentele medicale si nterventiile chirurgicale repetate adecvate au avut totusi un rezultat descurajator. Concret , la externare medicul curant (dl. Prof. Dr. Mi hai IONAC) a estimat sanse minime pt. evitarea amputarii. Mi-a recomandat totusi sa apelez la servicii de fizioterapie ca ultima sansa (minimala) pt. pastrarea piciorului.Asa am ajuns pe

Clinica Arterra Rehab

În mod traditional, problemele de sanatate ale unei persoane sunt separate in „felii” sau capitole separate, de care se ocupa pe rand, cate un specialist.

Medicina moderna insa recunoaste tot mai mult avantajele echipei multidisciplinare: in multe tari tratamentul cancerului este obligator de stabilit in cadrul unei echipe „tumor board”, iar tratamentul pacientilor cardiaci in cadrul unei echipe ”heart team”.

In clinica noastra, problemele de sanatate ale pacientului cardiovascular isi gasesc solutie completa si corecta intr-o echipa multidisciplinara.

Adresa
300402 Timisoara, Calea Bogdanestilor 81

Email
office@arterra.ro

Telefon
0733.999.980

Intrare