Centrului B Smart

Centrului B Smart

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Centrului B Smart.

Centrului B Smart

Am invatat o data cu fiecare cursant al Centrului B Smart. Am transferat pasiunea si know-how-ul nostru pentru limbile straine si am inteles ca atunci cand studiezi ceva, cu placere, informatia „prinde” bine. Am descoperit  impreuna cu fiecare dintre voi ca metodele invechite de predare trebuie adaptate vremurilor  in care traim. Pentru acest motiv am incercat, iar rezultatele voastre au confirmat ca am devenit o alternativa viabila la sistemul clasic de invatamant.
Au fost ani in care am indemnat sa se „invete cu placere”. Acum, cu maturitatea celor peste 16 ani  de experienta in predarea limbilor straine va provocam cu mai mult: sa va reinventati, sa va transformati in persoane ce comunica cu usurinta nativilor si totul intr-un cadru relaxant, familiar, recreativ. Practic, va invitam sa va re-creeati, recreandu-va! Deci, re.CREEAZA-TE  la B Smart!
Centrul B Smart a acumulat peste un deceniu de experienta si resurse, dobandite in timp si reinvestiti cu succes in calitatea serviciilor educationale oferite in beneficiul clientilor.
Fondat la initiativa unui colectiv experimentat de profesori, ce au inteles nevoile in crestere ale societatii romanesti, a reusit cu succes sa puna bazele unui sistem modern de deprindere a limbilor straine, imbinand perfect manualele de studiu cu tehnicile de predare interactive.

Adresa
Str. Ilarie Chendi 25, București

Email
contact@cursuri-bsmart.ro

Telefon
0732 210 384 / 0733 426 646

Intrare