Centrul Medical Provita

Centrul Medical Provita

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Centrul Medical Provita.

Centrul Medical Provita

“Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi.
Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine.
Știm că nu scriem rețetele frumos. Dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru.
Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.” - dr. Ovidiu Nicolae Palea, Directorul General Provita.

Adresa
Str. Agricultori 82, București

Website
http://www.centrul-provita.ro

Email
office@centrul-provita.ro

Telefon
+40 21 9432

Intrare