Big Ben School of Languages

Big Ben School of Languages

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Big Ben School of Languages.

Big Ben School of Languages

Invatarea limbilor engleza si germana, succes la examenele Trinity, Cambridge YLE, KET, PET, curs de conversatie cu profesor nativ din Marea Britanie sau SUA.
Big Ben School of Languages a fost infiintata in anul 2009 ca centru de limbi straine pentru copii. Maniera profesionista si prietenoasa in care desfasuram cursurile de limba engleza si germana, precum si obiectivele clare, bine definite, pe care le-am sustinut de la bun inceput ne-au apropiat nu doar de micii elevi, ci si de parintii acestora. La initiativa lor, la doar un an de la inaugurare, Big Ben School devine centrul de limbi straine pentru copii si adulti.
Metoda de predare Big Ben School este unica, acumulata in ani de zile de experienta in domeniu. Strategiile de invatare a limbilor engleza si germana folosite de Big Ben School se bazeaza pe joc, pe incurajarea cursantilor sa se exprime si sa gandeasca in limba engleza sau germana, pe imbinarea in mod egal a activitatilor de ascultare, scriere, citire si conversatie, toate efectuate in cel mai placut mod posibil, astfel incat de cele mai multe ori cursantii Big Ben School regreta finalul orei de curs.

Adresa
Șos. Iancului 102, sector 2, București

Email
cursuri@bigbenschool.ro

Telefon
+40 751 385 518

Intrare