Ageless Clinic

Ageless Clinic

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre Ageless Clinic.

Ageless Clinic

Clinica Ageless dezvolta un concept nou si o abordare complexa de tip all in one în vederea soluționării problemelor dumneavoastră medicale.
Atenția acordată pacienților noştri, echipa de profesioniști pe care vă puteți baza, precum şi tratamentele de care vă puteți bucura într-un mediu elegant, confortabil şi relaxant transformă Clinica Ageless în cel mai performant centru estetic care reuşeşte să facă față celor mai complexe şi exigente solicitări în domeniul chirurgiei estetice (invazive cat si noninvazive), stomatologiei cat si dermatologiei.
Clinica Ageless a fost inaugurată în 2016 şi oferă pacienților săi servicii avansate pentru rezultate sigure, eficiente şi de durată.
Ageless Clinic este o clinică dedicată unicității fiecărei persoane, printr-o echipă tânără şi profesionistă, dornică să răspundă exigențelor dumneavoastră cu cel mai înalt grad de profesionalism.
Procedurile puse la dispoziție de clinica noastră sunt realizate, recomandate si supervizate de specialiştii noştri în chirurgi plastica, estetica dentara si dermatologie.

Adresa
Intrarea Temişana 9C, București

Email
info@ageless-clinic.ro

Telefon
+40 732 233 556

Intrare