After School Gărgărița

After School Gărgărița

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre After School Gărgărița.

After School Gărgărița

Programul de after school propus de « Gargarita » este centrat pe copilul scolar si nevoile acestuia. Astfel, desi poate abia iesit din gradinita unde lucrurile sunt simple iar problemele usor de rezolvat, copilul scolar se regaseste intr-o lume noua in care cuvantul zilei este « responsabilitate ». Noi intelegem ca trecerea de la gradinita la scoala poate fi un factor traumatizant pentru copil daca nu este gestionata corect de catre adultii din preajma acestuia. Pe de alta parte, mediul in care se dezvolta copiii in zilele noastre este unul plin de tentatii, din care cea mai mare parte trebuie evitate.
Putinul timp pe care parintii il pot petrece in compania copiilor trebuie folosit pentru o mai buna cunoastere si intelegere a copilului si a problemelor concrete sau de natura emotionala pe care acesta le poate avea. De aceea, prin programul de after school venim in intampinarea parintilor care au din ce in ce mai putin timp disponibil, oferindu-le certitudinea ca la sfarsitul zilei de lucru temele sunt efectuate corect, lectiile invatate si nu mai putin important - copilul și-a petrecut ziua într-un mediu adecvat si sigur.
After School Gargarita ofera copiilor din clasele 0 - IV un program modern de supraveghere, instruire si dezvoltare in continuarea orelor de scoala.

Adresa
Str. Dumbraveni 35, Sector 4, Bucuresti

Email
gradinitagargarita@gmail.com

Telefon
0744.393.654

Intrare