A_BEST

A_BEST

0.00/5.00 - bazat pe 0 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 0
empty profile

Salutări! Puteți scrie prima recenzie despre A_BEST .

A_BEST

Credem cu tărie în Comunicare. Dacă eşti pasionat de limbi străine, dacă ai nevoie de o traducere sau doreşti să înveţi o limbă străină pentru că îţi este necesară ca să evoluezi în carieră, te aşteptăm pentru a face cunoştinţă şi pentru a găsi soluţia care ţi se potriveşte.
Toate serviciile noastre sunt adaptate cu precizie unei pieţe a cerinţelor lingvistice ce se află în permanentă schimbare. Una dintre priorităţile noastre este aceea de a fi la curent cu toate noutăţile ce apar, astfel încât să îţi putem oferi servicii care răspund exigenţelor tale sau ale companiei în care activezi.
Trainerii A_BEST se remarcă prin excelenta pregătire academică şi prin dinamism. Toţi sunt absolvenţi ai facultăţilor de profil şi au experienţă în predarea limbilor străine în cadrul companiilor. Aceştia au studii aprofundate în domeniul lingvistic (programe de masterat, de doctorat, cursuri de perfecţionare etc), mulţi dintre ei făcând parte inclusiv din mediul universitar. Deţin acreditări internaţionale, precum: LCCI English for Business How to Pass Training, The Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA), TKT (Teaching Knowledge Test) Certificate – University of Cambridge – ESOL Examinations, Goethe Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom, DALF C2 etc.
Sunt profesionişti cu reale competenţe atât pedagogice, cât şi de comunicare în afaceri, înţelegând procesele organizaţiilor şi putând astfel să adapteze cu brio conţinutul lecţiilor predate la realităţile domeniului de activitate al cursanţilor. 

Adresa
Str. General Ernest-Broşteanu 15A, sectorul 1, București

Email
office@abest.ro

Telefon
0762 274 914

Intrare